CONCERT – Mihai Mărgineanu își dă check-in din „Log Out”, pe 20 ianuarie

0
251
foto: facebook

MUZICĂ DE PUB. Vineri, 20 ianuarie, Mihai Mărgineanu va descinde în cafeneaua „Log Out” de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare pentru o cântare care va deschide noul sezon de concerte al artistului. Alături de binecunoscutul folkist se va afla, desigur, și „Banda” care îl acompaniază îndeobște pe „nelegiuit” în peregrinările sale (Cristi Horja – vioară, Michele Vișan – chitară acustică, Kiba Dachi – chitară bass, Nicu Dumitrescu – percuție și Florin Ionescu – tobe). În calitate de invitat, va urca pe scenă și Alex Mușat (Vocea României) – chitară.

 

Iubitorii muzicii și stilului unic ale lui Mărgineanu sunt așteptați pentru spectacol începând cu ora 22:00 (prețul unui bilet este de 70 de lei, iar pentru informații și rezervări vă puteți adresa la tel. 0748.667.252).

 

2mnews.ro



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here