COMPETIȚII SPORTIVE – În weekend, o singură echipă din Maramureș mai este angrenată în competiție în Liga Națională

0
498

PROGRAM. În weekendul 3-4 iunie 2023, o singură echipă maramureșeană mai este implicată în competiții sportive din primele trei ligi valorice, în condițiile în care campionatele în care au activat celelalte (handbal masculin și feminin, volei masculin, fotbal feminin, fotbal masculin) s-au încheiat.

 

Se mai dispută doar meciuri din Liga I de rugby, echipa băimăreană, campioană națională, urmând să dispute partida pe teren propriu:

 

• Sâmbătă, 3 iunie 2023, ora 13.30, Arena Zimbrilor din Baia Mare, etapa a 10-a faza 1 Grupa 1 Liga I rugby: CSM Știința Baia Mare (loc 3) – CS Universitatea ELBI Cluj (loc 5).

 

* Foto arhivă (U. Cluj – Știința Baia Mare, 29 aprilie 2023: 7-71): @Brădeanu Photography via U. Cluj

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here