COMPETIȚII SPORTIVE – În weekend, meciuri din prima ligă de volei și handbal în care sunt angrenate echipe din Maramureș

0
189

PROGRAM. În weekendul 14-15 ianuarie 2023, două echipe maramureșene sunt angrenate în competiții sportive. Astfel, au loc meciuri în prima ligă de volei masculin și handbal feminin. O singură echipă, cea de volei, joacă pe teren propriu. Iată programul complet al meciurilor:

 

• Sâmbătă, 14 ianuarie 2023, ora 12.00, Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, etapa a 12-a a Ligii Naționale de volei masculin: Știința Explorări Baia Mare (loc 9) – CSM Suceava (loc 11).

 

• Duminică, 15 ianuarie 2023, ora 11.00, Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău, etapa a 12-a a Ligii Naționale de handbal feminin: HC Zalău (loc 12) – Minaur Baia Mare (loc 9).

 

* Foto generică: @Vasile Antonio via CSA Steaua București

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here