COMPETIȚII SPORTIVE – În weekend, echipele din Maramureș sunt angrenate în meciuri de fotbal și volei din primele două ligi

0
271

PROGRAM. În primul weekend din luna martie 2023, două echipe maramureșene au programate partide în primele două eșaloane valorice. Astfel, au loc meciuri în prima ligă de volei masculin și în a doua ligă de fotbal – meciul de fotbal feminin din Liga I al echipei din Baia Mare, care trebuia să se dispute sâmbătă, a fost anulat din cauza stării terenului Stadionului Viorel Mateianu și va fi reprogramat.

 

Ambele meciuri au loc duminică și sunt televizate, iar un meci se dispută în pe teren propriu, la Baia Mare. Iată programul complet al meciurilor:

 

  • Duminică, 5 martie 2023, ora 15.00, Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, etapa a 20-a (ultima a sezonului regular) a Ligii Naționale (Divizia A1) de volei masculin: Știința Explorări Baia Mare (loc 7) – Dinamo București (loc 2) – meci televizat live de TVR3;

 

  • Duminică, 5 martie 2023, ora 11.00, Stadion Steaua din București, etapa a 18-a Liga a II-a fotbal: CSA Steaua București (loc 1) – Minaur Baia Mare (loc 18) – meci televizat live de DigiSport și Prima Sport.

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here