COMPETIȚIE – Sâmbătă, 25 august, Știința Baia Mare – Timișoara Saracens, meci pentru medalia de bronz a Cupei Regelui

0
139

RUGBY. În 25 august, CSM Știința Baia Mare (vicecampioana României) va întâlni Timişoara Saracens (campiona en-titre) în finala mică a Cupei Regelui, eveniment sportiv care deschide sezonul competițional de rugby. Cele mai bune echipe ale țării în sezonul trecut se vor întâlni într-o suprinzătoare partidă de consolare, pentru locul 3, după ce în weekendul trecut au pierdut în cuplajul semifinalelor disputat pe stadionul din Parcul sportiv ”Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca.

 

Știința Baia Mare (deținătoarea trofeului) a fost învinsă cu 28-32 (13-12) de Steaua București, după ce a condus până cu 10 minute înainte de final cu 18-28, iar timișorenii au fost învinși cu 31-8 (12-8), de CSM București, în cea de-a doua semifinală a ediţiei 2018 a Cupei Regelui. Astfel, trofeul a devenit o afacere exclusiv bucureșteană, în finală urmând să se întâlnească Steaua cu CSM, meciul dintre băimăreni și timișoreni urmând să decidă câștigătoarea medaliei de bronz.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here