COMPETIȚIE – Sâmbătă, 25 august, Știința Baia Mare – Timișoara Saracens, meci pentru medalia de bronz a Cupei Regelui

0
69

RUGBY. În 25 august, CSM Știința Baia Mare (vicecampioana României) va întâlni Timişoara Saracens (campiona en-titre) în finala mică a Cupei Regelui, eveniment sportiv care deschide sezonul competițional de rugby. Cele mai bune echipe ale țării în sezonul trecut se vor întâlni într-o suprinzătoare partidă de consolare, pentru locul 3, după ce în weekendul trecut au pierdut în cuplajul semifinalelor disputat pe stadionul din Parcul sportiv ”Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca.

 

Știința Baia Mare (deținătoarea trofeului) a fost învinsă cu 28-32 (13-12) de Steaua București, după ce a condus până cu 10 minute înainte de final cu 18-28, iar timișorenii au fost învinși cu 31-8 (12-8), de CSM București, în cea de-a doua semifinală a ediţiei 2018 a Cupei Regelui. Astfel, trofeul a devenit o afacere exclusiv bucureșteană, în finală urmând să se întâlnească Steaua cu CSM, meciul dintre băimăreni și timișoreni urmând să decidă câștigătoarea medaliei de bronz.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ