COMPETIȚIE – În 27-29 decembrie, Cupa Minerul la fotbal în sală pentru amatori și profesioniști

0
244

EVENIMENT. Clubul Sportiv Minaur, club de drept public al municipiului Baia Mare, organizează în perioada 27-29 decembrie 2017 “Cupa Minerul”, ocazie ideală pentru iubitorii fotbalului băimărean de a „savura” un spectacol sportiv de calitate, atât din rolul de participanți, cât și din tribună, ca spectatori. Competiția este dedicată atât iubitorilor de fotbal cât și fotbaliștilor profesioniști și amatori din Baia Mare și din țară.

 

Organizatorii au pregătit premii consistente pentru participanți (locul I 1.000 euro, locul II 750 euro, locul III 500 euro, la care se adaugă câteva premii speciale constând în articole sportive pentru „Cel   mai bun  portar”, „Cel  mai bun  jucător” și „Golgheterul competiției”), dar și tombole pentru spectatori. Echipele care doresc să se înscrie în competiție o pot face telefonic, la numărul 0741.089.543, în perioada 24 noiembrie – 15 decembrie 2017, urmând ca în 20 decembrie să aibă loc ședinta tehnică pentru stabilirea grupelor și programul competițional.

 

Pentru a fi validă  înscrierea, echipele trebuie să îndeplinească două condiții: să fie formate din maxim 12 jucători și să achite taxa de înscriere de 1.500 lei/echipă. Pentru înscrieri și detalii suplimentare organizatorii vă stau la dispoziție la numărul de telefon: 0741.089.543.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here