COMPENSAȚIE – Șimon și Pop, cei doi foști miniștri maramureșeni, numiți președinți ai unor comisii parlamentare

1
1262
Gheorghe Șimon și Liviu Marian Pop

PARLAMENT. După ce nu s-au mai regăsit în componența celui de-al treilea guvern PSD & ALDE, social-democrații maramureșeni Gheorghe Șimon (înlocuit la Ministerul Economiei de nemțeanul Dănuț Andrușcă) și Liviu Marian Pop (înlocuit la Ministerul Educației de suceveanul Valentin Popa) au beneficiat de schimbările operate în noua sesiune parlamentară în cadrul comisiilor parlamentare permanente și de specialitate și ambii au devenit președinți ai comisiilor aferente activității ministeriale pe care au avut-o în Cabinetul Tudose.

 

Astfel, conform declarației președintelui PSD Maramureș, Gabriel Valer Zetea, fostul ministru al Economiei, deputatul Gheorghe Șimon, a fost numit președintele Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare din Camera Deputaților (înlocuindu-l pe colegul său de partid Laurențiu Nistor). De asemenea, fostul ministru al Educaţiei, senatorul Liviu Pop, a înlocuit-o pe colega sa de partid Ecaterina Andronescu la conducerea Comisiei de învăţământ din Senat.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Jenant la ce trocuri se preteaza aceasta sleahta de inculti ! Imi este rusine ca aceste specimene , fara nicio competenta , ma reprezinta in Parlamentul Romaniei ! De fapt , Pop Genunche a intrat pe usa din dos a Parlamentului , in urma renuntarii doamnei Pintea.Ce manevre a mai facut Zetea inaintea alegerilor din 2016….L-a scos pe linie moarta pe Rohian si merge inainte cu aceste lepadaturi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here