COMEMORARE – Politicienii maghiari din Maramureș comemorează 15 martie timp de trei zile

0
293

MANIFESTĂRI. În Maramureș, Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, manifestare ocazionată de comemorarea Revoluției Pașoptiste, va fi comemorată de organizațiile locale UDMR în 15 martie, dar și în 16 martie și 17 martie, în funcție de cum au decis liderii zonali.

 

Vineri, 15 martie, în Baia Mare, organizația UDMR a anunțat un marş comemorativ. De asemenea, în celălalt municipiul al Maramureșului, organizația din Sighetu Marmației va comemora „Ziua Maghiarilor de pretutindeni” atât astăzi, de la ora 15, cât și mâine, 16 martie, organizând diverse manifestări comemorative în Sighetu Marmaţiei şi Câmpulung la Tisa.

 

În schimb, organizațiile din Baia Sprie și Coltău au anunțat duminică, 17 martie, de la ora 12.30, evenimente dedicate „Zilei de 15 martie 1848”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here