COD GALBEN – Se întoarce iarna în Maramureş: vânt, brumă, lapoviţă şi ninsoare

0
607

METEO. Atenţionare meteo „Cod galben” de intensificări ale vântului şi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, valabilă şi în judeţul Maramureş începând de duminică, ora 8, până la ora 20.

 

Potrivit meteorologilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în special la altitudini de peste 1.500 de metri, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, local însemnate cantitativ. Vântul va avea intensificări temporare, cu rafale temporare de peste 50-60 km/h, iar pe crestele montane de peste 70-80 km/h.

 

De asemenea, a fost emisă o informare meteorologică de precipitaţii moderate cantitativ (pe arii restrânse 15-20 l/mp), intensificări ale vântului şi brumă, valabilă la nivelul întregii ţări, începând de duminică, ora 3, până luni, la ora 10. Izolat vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi se va produce brumă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here