CIRCARII – Zetea (PSD): „Florian Sălăjeanu s-a înscris în PSD”; Sălăjeanu, care a făcut campanie pentru PNL: „Nu pot nici să confirm, nici să infirm”

1
2946

CASCADORII RÂSULUI. A trecut o săptămână de la o informație făcută publică de președintele PSD Maramureș, Gabriel Valer Zetea, care a avut un impact zero: “Echipa PSD Baia Mare se întărește cu noi membri”. Sub această, să-i spunem “elaborare”, o fotografie. Cea de mai sus, în care apar, în fața sediului de partid închiriat de PSD de la municipalitatea Băii Mari, Gabriel Valer Zetea și Florian Sălăjeanu (și doi tineri în blugi cu aerisire la glezne, necunoscuți).

 

Bine, ideea mesajului e simplistă (nici n-am așteptări de complexitate din partea președintelui PSD Maramureș): Sălăjeanu a trecut la PSD. De la acest mesaj, social-democrații care nu s-au împăcat cu demolarea filialei de Zetea (care a pierdut TOATE bătăliile electorale din județ din ultimul mandat, inclusiv a sa, pentru șefia administrației județene) susțin că au fost informați că puținii “prozetiști” rămași în PSD au ordin să-l propună pe Sălăjeanu drept viitor candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare, așa cum i-a promis Zetea acestuia – pentru că și Zetea, ca și mai toate partidele din județ, se pregătește de alegeri anticipate în Baia Mare (estimând că actualul edil, Cătălin Cherecheș, nu își va duce mandatul la sfârșit, din cauză de hotărâri ale instanțelor de judecată).

 

OK, ce zice Sălăjeanu (pentru cei care nu-l cunosc, aveți mai jos o prezentare a acestuia), pe care l-am întrebat dacă s-a înscris în PSD Baia Mare (cum zice poza) și că va fi candidatul PSD la funcția de primar al municipiului reședință de județ? “Nu pot nici să confirm, nici să infirm”. Bine. Ăsta e doar un alt argument că a ajuns PSD o circotecă (cu Zetea pe post de clovn) la care unora le e rușine să-și recunoască apartenența.

 

Cine e Florian Sălăjeanu

 

Florian Valeriu Sălăjeanu, președintele ASSOC (asociație cu peste 25 de ani de activitate în domeniul protecției sociale) și de aproape 20 de ani prezent în conducerea executivă a Colegiului Național al Asistentilor Sociali din România. Sălăjeanu s-a autoîncadrat voluntar, neforțat de nimeni, în tipologia “multiplilor foști”: fost director adjunct al Direcției Județene pentru Protecția Drepturilor Copilului Maramureș (2000-2003), fost președinte (cu rang de secretar de stat) al Autorității Naționale pentru Persoane cu Handicap, fost președinte al Comitetului de Readaptare și Integrare a Persoanelor cu Handicap din cadrul Consiliului European.

 

Probabil nu a fost dificil să intuiți că Sălăjeanu este de profesie asistent social – este licențiat în Teologie – Asistență socială (1996), cu masterat în Drepturile Omului (2001) și doctorat în sociologie – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași (2012).

 

În noiembrie 2020, într-un spot electoral al PNL Maramureș (pe care-l puteți viziona AICI ), președintele ASSOC, Florian Sălăjeanu, își anunța public susținerea față de Călin Bota, candidatul PNL la Camera Deputaților. La nici 4 luni de la exprimarea publică a susținerii și acceptul neforțat de a susține campania PNL, Sălăjeanu a trecut la PSD.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. psd trebuia scos in ilegalitate mostenitorul pcr si fsn, pdsr…etc si-au schimbat numele dar tot comunisti sunt! Numai cu gura sunt buni sa pacaleasca pe aia mai ametiti…si indoctrinati de latrina a 3 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here