CHIAR DACĂ – CS Marta Baia Mare a pierdut ultimul meci și a încheiat grupa Campionatului Național de junioare I pe ultimul loc

0
291

TURNEU FINAL. CS Marta Baia Mare, singura reprezentantă a Maramureșului la turneul final al Campionatului Național de junioare I la handbal feminin, avea șanse minime de a se califica în semifinalele competiției după ce a obținut un singur punct în primele două partide ale grupei.

 

În pofida acestei statistici reci, băimărencele au obținut un egal cu CSM Târgu Mureș, una dintre potențialele campioane naționale, și au pierdut la un singur gol diferență meciul cu echipa antrenată de Simona Gogîrlă, Corona Brașov (și asta după ce principala marcatoare a băimărencelor (Șamanț) a fost eliminată încă de la finalul primei reprize, repriză în care înscrisese 7 goluri – tot în acel meci a fost eliminat și antrenorul Ioan Marta).

 

Vineri, 3 mai, în Sala Sporturilor “Gheorghe Barițiu” din Turda, în ultimul meci al Grupei A, CS Marta Baia Mare pornea de pe locul 3 și spera într-o victorie cu LPS Brăila (echipă care a pierdut primele două meciuri și nu mai avea nicio șansă de calificare), cumulată cu o victorie a brașovencelor în meciul cu târgumureșencele, ceea ce ar fi dus-o în semifinale.

 

Din păcate pentru susținătorii echipei băimărene, CS Marta a pierdut meciul cu 23-26 (13-12), clasându-se pe ultimul loc (4) din grupă și urmând să evolueze pentru locurile 7-8 cu ultima clasată din Grupa B, Grup Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea.

 

Grupa băimărencelor a fost câștigată de CSM Târgu Mureș, care a învins în ultimul meci, cu 33-30 (15-13), ASC Corona 2010 Brașov, ambele echipe calificându-se în semifinalele Campionatului Național – chiar dacă CS Marta câștiga meciul cu brăilencele, nu se schimba mare lucru, echipa băimăreană putând să joace pentru locul 5, soarta calificării fiind tranșată în meciul dintre Târgu Mureș și Brașov. De consemnat performanța echipei băimărene de a se califica în cele mai bune opt echipe din țară.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here