CHEMARE LA ACȚIUNE – De Noaptea Muzeelor 2023, expoziție a jucăriilor copilăriei la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș

0
328

INEDIT. Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș vă cheamă la acțiune! De Noaptea Muzeelor 2023, dorim să le oferim un loc în lumina reflectoarelor jucăriilor voastre dragi, mai vechi sau transmise din generație în generație. Dacă vreți să ne faceți tuturor cunoștință cu Tedi, cu prima păpușă sau cu jucării de colecție, vă așteptăm în perioada 1-30 aprilie să ni le împrumutați.

 

Jucăriile, importante în istoriile voastre personale, de multe ori suprapuse, vor fi expuse la sediul nostru din strada Monetăriei nr. 1-3 în cadrul expoziției temporare „Am și eu o jucărie la muzeu” începând cu data de 13 mai și până în 5 iunie. Cu contribuția voastră, sperăm ca prin această expoziție să putem răspunde la întrebarea „Ce înseamnă să fii copil în Maramureș?”.

 

Vă rugăm să ne aduceți cel mult 3 jucării / persoană, nu mai mari de 30X30cm, împachetate și în stare bună sau foarte bună. Predarea obiectelor se poate face la sediul nostru în intervalul orar 9.30-16.30 sau la Librăria Cărturești Baia Mare aflată în Vivo! Mall, între orele 10.00-21.00. Jucăriile vă vor fi returnate în siguranță după data de 5 iunie.

 

Curator de expoziție: muzeograf dr. Oana-Alexandra Chirilă



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here