CERCETARE – Brancardier de la Spitalul Județean audiat pentru agresiune sexuală asupra unei fetițe în vârstă de 13 ani, internată în unitatea spitalicească

0
215

AGRESIUNE SEXUALĂ. Poliția maramureșeană, sub coordonarea unui procuror desemnat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Maramureş efectueză cercetări într-un caz de agresiune sexuală a unei minore în Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Cel audiat de procuror este un brancardier al unității spitalicești, angajat de șapte ani și fără antecedente de acest fel, și a fost reclamat de familia unei fete în vârstă de 13 ani, internată în secția Chirurgie Infantilă.

 

Potrivit anchetatorilor, fetița ar fi povestit familiei despre comportamentul brancardierului și aceștia au depus o plângere de gresiune sexuală asupra unei minore la Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Maramureş. Conducerea spitalului așteaptă finalizarea anchetei și a anunțat că va dispune măsuri disciplinare în funcție de acesta. Brancardierul a fost reținut pentru 24 de ore.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here