CELEBRARE – Ziua Drapelului Național, alături de cetățeni

0
151

EVENIMENT. Consilierul local Ovidiu Crăciun, împreună cu echipa TNL Baia Mare, au sărbătorit Ziua Drapelului Național alături de cetățenii municipiului reședință de județ.

 

M-a bucurat să văd reacția pozitivă a oamenilor pe care i-am întâlnit azi. Un gest extrem de simplu a adus zâmbete și gânduri bune pentru sărbătorirea Drapelului Național. Azi ne-am amintit de Roșul sângelui vărsat pentru țară, de galbenul grânelor și de albastrul cerului liber sub care trăim, a precizat Ovidiu Crăciun, consilier local, președintele Comisei de Urbanism.

#GenerațiaAltfel

 

Biroul de presă PNLATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here