CEL MAI TARE ADVERSAR POSIBIL – Minaur Baia Mare și-a aflat adversarul din semifinala Cupei României: campioana și deținătoarea trofeului

0
276

TRAGERE LA SORȚI – CUPA ROMÂNIEI. Miercuri, 4 mai 2022, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor din cadrul turneului Final Four Cupa României Fan Courier la handbal masculin (respectiv a semifinalelor, câștigătoarele urmând să-și dispute finala pentru trofeu, iar învinsele, finala mică, pentru locul 3).

 

În urme, echipele Minaur Baia Mare (care a trecut în sferturi de CSU Suceava cu 26-25), Dinamo Bucureşti (care a trecut de CSM Focşani cu 32-25), AHCDS Constanţa (care a trecut de CSM Bacău cu 29-25) şi Steaua Bucureşti (care a trecut de U Cluj cu 37-27).

 

Minaur Baia Mare va juca cu cel mai tare adversar posibil, Dinamo București (campioana en-titre și deținătoarea Cupei României – în 2021, trofeul a fost câştigat, pentru a șasea oară, de campioana Dinamo Bucureşti, scor 27-20, în finala cu HCDS Constanţa).

 

În ultimul meci disputat la Baia Mare, în 11 decembrie 2021 (meci din etapa a 14-a a Ligii naționale de handbal masculin), CS Minaur a învins, cu 29-27 (16-16), campioana en-titre Dinamo București, cea mai bună echipă din campionatul național din ultimii ani, producând una dintre marile surprize ale acestei ediții interne (în meciul din turul campionatului, în 29 august 2021, Dinamo a învins, la București, Minaur cu 33-17). Aceasta a fost singura înfrângere suferită de campioana en-titre în actuala ediție de campionat.

 

Iată semifinalele competiției:

• Minaur Baia Mare – Dinamo București (deținătoarea trofeului)

• AHC Dobrogrea Sud Constanța (finalista ediției precedente) – Steaua București.

 

Una dintre cele 4 echipe vor găzdui turneul Final 4, ofertele urmând să fie depuse la FRH până vineri, 6 mai.

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here