CAZ – Limuzină BMW, în valoare de 40.000 de euro și furată din Marea Britanie, găsită în curtea unei case din Borșa

0
309

FURT AUTO. Un Gran Coupé BMW de lux seria 6, fabricat în anul 2014 și în valoare de 40.000 de euro, furat din Marea Britanie, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră ai Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş în curtea unui imobil din orașul maramureșean Borşa.

 

Polițiștii au acționat „la pont”, în baza informațiilor obținând mandat de percheziţie domiciliară (emis de Judecătoria Vişeu de Sus). Autoturismul figura de trei zile cu alertă ,,bun căutat pentru confiscare”, emisă de Marea Britanie în 27 august 2019.

 

Autoturismul, în valoare de 188.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, iar în cauză continuă cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here