CARTONAȘ ROȘU – Vor fi excluși din partid “Johnny” Moldovan, Romeo Dobocan, Dorin Cozma și Andrei Vlad, 4 din cei 5 consilieri județeni ai PMP Maramureș

2
1676
Dorin Cozma, George Moldovan, Romeo Dobocan, Adrian Vlad

NOI EXCLUDERI ÎN PMP MARAMUREȘ. Conducerea interimară a PMP Maramureș a anunțat depunerea mandatelor consilierilor județeni care au participat la Conferința de alegeri a organizației PSD Ulmeni. Este vorba de 4 din cei 5 consilieri județeni ai PM: George Dumitru “Johnny” Moldovan (secretar general PMP), Dorin Cozma (secretar general adjunct PMP Maramureș), Romeo Dobocan (vicepreședinte PMP) și Adrian Vasile Vlad (vicepreședinte PMP Maramureș).

 

Cei 4, aleși pe lista PMP în Consiliul Județean Maramureș, sunt somați să-şi depună mandatele, în caz contrar urmând să fie excluși din partid și îşi vor pierde mandatele. Adrian Todoran, noul președinte interimar al PMP Maramureș învestit de Colegiul Național al PMP după excluderea lui Lucian Morar – care este deja cu doi pași în PSD și tocmai și-a miruit fiul în funcția de președinte PSD Ulmeni, negociindu-i și o candidatură din partea PSD pentru funcția de primar la Ulmeni (el urmând să ocupe locul 2 pe lista PSD Maramureș pentru Camera Deputaților) -, a precizat că “toți aleşii locali PMP care vor promova activitatea altor partide vor fi excluși din partid” (implicit își vor pierde mandatele).

 

Noua conducere a PMP Maramureș a mai subliniat că, „în ciuda tuturor eforturilor active ale PSD de a fura din aleşii locali ai PMP, va lupta împotriva unui partid care împinge ţara spre un dezastru politic, economic şi social. PMP este un partid de dreapta şi va rămâne în opoziție cu practicile partidelor învechite, manifestând astfel toleranţă zero faţă de acest soi de traseism politic lipsit de onoare”.

 

Todoran a precizat, pentru 2mnews, că plecarea celor 4 din Consiliul Județean nu va cauza o dramă în PMP, partidul având suficienți membri pe lista supleanților: “Dacă aceștia 4 cântăreți în struna PSD nu au demnitatea de a-și depune mandatele, pentru a-i elibera de suferința de a fi fideli partidului care i-a făcut consilieri județeni, îi vom exclude, respectând cu strictețe toți pașii prevăzuți de statutul PMP, pentru a accelera eventuala soluționare în instanță și tot își vor pierde mandatele înaintea alegerilor din 2024”.

 

Vă reamintim că fostul președinte, Lucian Morar, a reușit să destabilizeze aproape complet filiala PMP Maramureș, anunțându-și trecerea la PSD „împreună cu toți aleșii locali” (primari, consilieri județeni, consilieri locali), după ce și-a negociat lui și acoliților apropiați funcții și locuri eligibile pe listele social-democraților.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Gioni, vă rog!!!! Sau Geony. Oricum e bine. Nu-l americanizați sofisticat pe săracul profitor de primarii PMP acum deja în PSD, că se încurcă și nu mai înțelege nimic .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here