CARTEA PE ROȚI – Prima librărie mobilă de la Humanitas a sosit în Baia Mare

0
520

CARTE – LECTURĂ. „Cartea pe roți“ este o autorulotă încăpătoare a editurii și librăriilor Humanitas, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri, a ajuns în Baia Mare. Cartea pe roți este deschisă între orele 10.00-18.00.

 

Doritorii (cei interesați de cărți cu autograf, noutăți editoriale, romane premiate, cărți pentru copii și de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință) putând să o viziteze la intrarea în Parcul Mara (la intersecția Bulevardului Unirii și cu strada Progresului), până vineri, 22 octombrie 2021, ora 18.00.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here