CARITABIL – În Baia Mare, seminar sub egida Colosseum Tournament, cu participarea luptătorului Sandu Lungu: Kickboxing – Kempo – MMA

0
258

SEMINAR SPORTIV. Suntem obișnuiți să luptăm dar de cele mai multe ori primim lecții de la oameni a căror luptă nu a fost aleasă de ei. Ei sunt adevărații câștigători și noi trebuie să îi susținem cu tot ce putem.

 

Cristiana este o tânără care are nevoie de ajutorul nostru. În vârstă de doar 17 ani, aceasta a fost diagnosticată cu o boală rară. Tot ce își dorește este să se facă bine, să treacă de toate barierele bolii și să devină medic pentru a putea dărui o șansă la viață celor aflați în dificultate. Până atunci însă, Cristiana trebuie să urmeze un tratament costisitor, fapt care ne-a determinat să organizăm primul seminar caritabil, sub egida Colosseum Tournament, desfășurat în colaborare cu Academia Gladiators Baia Mare și Clubul Sportiv Shin Dojo.

 

Fiți alături de noi și haideți să fim toți „în colțul” Cristianei. Ea își va face KO boala. Celebrul luptător Sandu Lungu va fi alături de noi, experimentând sentimentul de a face diferența în viața unui om.

 

Deschiderea evenimentului va avea loc sâmbătă, 7 septembrie, cu începere de la ora 10.00 în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Baia Mare. Obiectivul principal al evenimentului îl reprezintă strângerea de fonduri în vederea acoperirii parțiale a costurilor pentru tratamentul Cristianei. În cadrul seminarului vor fi organizate antrenamente, iar taxa de participare la eveniment este de 150 de lei, urmând ca sumele obținute să fie donate pentru a oferi o viață mai bună tinerei Cristiana.

 

De asemenea puteți face donații în contul RO46BRDE250SV63926712500 deschis pe numele Groșan Mihaela, mama Cristianei. Mai multe detalii puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here