CAPITALA TINERETULUI – Fostul club Phoenix din Baia Mare, reabilitat, va fi pus la dispoziția ONG-urilor de tineret

0
856

DECIZIE. Cu ocazia semnării acordului de purtare a titlului Capitala Tineretului din România de către Baia Mare, în perioada 2 mai 2018 – 1 mai 2019, primarul muncipiului, Cătălin Cherecheș, a făcut public faptul că asociațiilor și fundațiilor de tineret li se va pune la dispoziție fostul club Phoenix, a cărui reabilitare este estimată a se finaliza în primăvara acestui an.

 

“Vom sprijini comunitatea tânăra a municipiului Baia Mare, punând la dispoziția asociațiilor și fundațiilor de tineret care își desfășoară în mod serios și organizat activitatea un loc unde să funcționeze, respectiv clubul Phoenix, clădire pe care am reabilitat-o și care-i va găzdui începând din primăvara acestui an. Este important să gândim proiecte de anvergură, menite să crească relevanța municipiului Baia Mare, astfel încât să jucăm un rol important în dezvoltarea României din perspectiva tineretului”, a spus primarul Cherecheș, confirmând astfel decizia din vara anului 2015, atunci când a început reabilitarea clădirii situată în imediata apropiere a Poliției Municipale.

 

În vara anului trecut, Cherecheș oferea detalii privind această decizie: „Este o clădire unde organizațiile pot să își desfășoare activitatea de proiecte. Nu vor fi sedii pe viață acordate unor asociații, vor fi sedii ce pot fi alocate asociațiilor și fundațiilor strict pe perioada proiectelor pe care le au în desfășurare”. În urmă cu trei ani (27 februarie 2015), administraţia locală a alocat aproximativ 6 milioane de lei pentru modernizarea clădirii, amenajarea birourilor şi organizarea unei săli multifuncţionale.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here