CANDIDATURĂ – Liberalii maramureșeni susțin moțiunea “România Liberală” a premierului Florin Cîțu

0
203

PNL. Prezent astăzi în Maramureș, premierul Florin Cîțu, alături de ministrul de Interne Lucian Bode, primarul Clujului Emil Boc și europarlamentarul Daniel Buda, s-au întâlnit cu liberalii maramureșeni cărora le-au prezentat moțiunea “România Liberală”, o moțiune a modernizării României și a Partidului Național Liberal.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, a declarat că susține moțiunea premierului Florin Cîțu la congresul din 25 septembrie al PNL și a prezentat și motivele pentru care este alături de premier. “Sunt alături de Florin Cîțu în competiția pentru președinția Partidului Național Liberal, deoarece este omul care susține proiectele de care România are nevoie pentru dezvoltare și modernizare. Moțiunea “România Liberală” este despre modernizare, despre unitate și dezvoltare. Florin Cîțu va continua să guverneze România în interesul cetățenilor, prin realizarea reformelor și a proiectelor de dezvoltare a comunităților locale din România”, a declarat Ionel Bogdan.

 

Principalele puncte ale moțiunii susținute de premierul Florin Cîțu pentru dezvoltarea României sunt reforma sistemului de pensii, promovarea și dezvoltarea sectorului agricol, salarii mai bune și creșterea calității vieții, creşterea investiţiilor şi încurajarea antreprenoriatului, digitalizarea ANAF, sporirea încrederii în instituţiile statului, creșterea ponderii fondurilor europene atrase în sectorul privat din România și asigurarea independenței energetice.

 

 

Asigurarea independenței energetice a României este unul dintre principalele obiective ale Guvernului Cîțu, un obiectiv major, de importanță strategică, ce poate fi realizat prin dezvoltarea proiectelor de producere a energiei și dezvoltarea rețelei de gaz și a rețelei de energie electrică.

 

“Finalizarea Barajului Runcu este un proiect de investiții foarte important pentru Maramureș și pentru România, care va avea beneficii majore atât pentru zona Maramureșului, cât și pentru întreaga țară. Odată finalizat, Barajul Runcu va avea funcționalitate multiplă, va asigura alimentarea cu apă pentru jumătate din locuitorii județului Maramureș şi, un aspect foarte important, va avea utilitate energetică”, a declarat Florin Cîțu, în cadrul vizitei de astăzi în Maramureș.

 

Biroul de presă PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here