CANDIDATURĂ – Ionel Bogdan (PNL): “L-am auzit pe Gabriel Zetea ridicând în slăvi faptele de vitejie ale Vioricăi Dăncilă…”

0
317
Viorica Dăncilă și Gabriel Zetea

REACȚIE. Gata, e oficial, Viorica Dancilă este candidatul PSD la președinție. Deși este cel mai slab candidat al partidului de 30 de ani încoace, care are mari șanse să nu intre nici măcar în turul doi al alegerilor prezidențiale, liderii PSD se întrec în laude, inventând virtuți inexistente și trăsături de caracter pe care le găsim doar în discursurile scrise de consultanții politici.

 

Pentru că l-am auzit și pe președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, ridicând în slăvi faptele de vitejie ale Vioricăi Dancilă, aștept cu interes să le spună maramureșenilor de ce nu avem nicio autostradă care să ne lege de restul țării, de ce transportul pe calea ferată este un coșmar, de ce nu avem niciun spital regional la standarde europene, de ce suntem fruntași la abandon școlar, de ce guvernul taie bani de la educație și investiții pentru a-i direcționa spre clientela politică și de ce nu există nicio strategie pentru a-i convinge pe românii din străinătate să se întoarcă acasă.

 

Și dacă tot vorbesc liderii PSD de curajul Vioricăi Dancilă, trebuie să le reamintim că aceasta a stat închisă în biroul ei de la Palatul Victoria și l-a lăsat pe Liviu Dragnea să își facă de cap, fără să scoată niciun cuvânt, fără să protesteze. S-a lăsat folosită de Liviu Dragnea, iar acum îndeplinește același rol pentru alte grupuri de influență din PSD.

 

Pe scurt, Viorica Dancilă înseamnă lipsă de responsabilitate, promisiuni neonorate și multă spoială politică, goală de conținut.

 

Cu fiecare zi care trece, cetățenii  înțeleg că România guvernată de Viorica Dancilă și de PSD este România sărăciei, a corupției, a crimei organizate, o Românie care nu are nicio legătură cu o țară normală în care să ne dorim să trăim.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here