CANDIDAȚI – Cea mai bună echipă pentru europarlamentare: Rareș Bogdan, Daniel Buda, Vasile Blaga pe lista PNL pentru 26 mai

0
142

ADVERTORIAL. PNL vine în fața românilor la alegerile europarlamentare din 26 mai cu o echipă care îmbină experiența, noutatea, dar și cu rezultate concrete obținute din pozițiile ocupate până acum – în Parlamentul European, adminstrație locală și centrală. Cu clujenii Rareș Bogdan și Daniel Buda și bihoreanul Vasile Blaga, PNL are, de departe, cea mai valoroasă echipă de candidați pentru Parlamentul European.

 

“Nu este nicio îndoială că Ardealul va fi cel mai bine reprezentat în Parlamentul European. Avem rezultatele lui Daniel Buda, determinarea lui Rareș Bogdan și experiența incontestabilă a lui Vasile Blaga. Avem toate motivele să fim mândri de candidații PNL”, spune primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. “Lista PNL este o combinație de experiență și oameni noi. Merită să luptăm pentru ea pentru că avem garanția că este cea mai bună listă pentru România”, spune primarul municipiului Oradia, Ilie Bolojan.

 

Un mix de experiență, noutate și rezultate

 

PNL deschide lista pentru europarlamentare cu Rareș Bogdan, campion al luptei împotriva PSD, împotriva corupției și abuzurilor dar și un mare luptător pentru o Românie corectă și normală. Rareș Bogdan, până recent cea mai puternică voce din mass media, va deveni, din 26 mai, cea mai puternică voce a României în Europa din poziția de europarlamentar PNL. Un patriot autentic, un familist devotat, Rareș Bogdan este și cel de care PSD se teme foarte tare.

 

Pe lista PNL pentru europarlamentare se regăsesc și doi campioni ai administrației locale. Mircea Hava, primarul orașului Marii Uniri Alba Iulia, și Gheorghe Falcă, primarul uneia dintre bijuteriile Vestului, Arad. Hava și Falcă au adus sute de milioane de euro fonduri europene în orașele lor, bani ce au fost investiți în proiecte ce au crescut simțitor calitatea vieții. Cei doi primari sunt garanția că în Parlamentul European ajung oameni care știu ce este Uniunea Europeană și cum poate România folosi la maximum oportunitățile oferite de Europa.

 

Lista PNL este completată de europarlamentari în funcție, care au realizări importante în interesul României. La cei 37 de ani, Siegfried Mureșan este unul dintre cei mai apreciați europarlamentari români. Bun cunoscător al mecanismelor și reglementărilor UE, a fost primul negociator-șef român pentru bugetul UE 2021-2027.

 

Daniel Buda este un clujean specializat în agricultură care a luptat și a obținut majorarea subvenției la hectar pentru fermierii români. Adina Vălean a fost declarată al patrulea cel mai influent parlamentar european. Ea a reușit eliminarea tarifelor de roaming în Uniunea Europeană. Marian Jean Marinescu este vicepreședinte al celui mai influent grup politic din Parlamentul European, cel al popularilor europeni. El a reușit, din această poziție, să aducă României avantaje în privința infrastructurii de transport.

 

Mihai Țurcanu este un alt specialist în agricultură și zootehnie de pe lista PNL care a reușit să salveze combinatele chimice din România și, prin urmare, mii de locuri de muncă.

 

Pe lista PNL îi regăsim și pe foștii miniștri Vasile Blaga și Dan Motreanu. Vasile Blaga este cel care a contribuit decisiv la eliminarea faimoaselor “stegulețe roșii” din calea integrării României în UE iar obiectivul său este integrarea României în Schengen. Dan Motreanu, fost ministru al agricuturii, completează garnitura de liberali ce vor avea drept prioritatate fermierii din România.

 

Lista PNL este completată de figuri importante din zona universitară și a societății civile: Vlad Nistor, Violeta Alexandru, Ciprian Ciucu. Ei sunt cei care vor lupta pentru ca vocea României în Parlamentul European să fie mult mai puternică.

 

Ca o completare la lista extrem de competentă și puternică cu care PNL vine la alegeri, este extrem de important faptul că PNL face parte din cea mai influentă familie politică europeană, Partidul Popular European, care va da și președintele Comisiei Europene, Manfred Weber. Influența la nivel european se traduce, întotdeauna, prin decizii favorabile României.

 

Echipa de campanie PNL

 

Comandat de Partidul Național Liberal, Codul mandatarului financiar: 41190007ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here