CAMPIONATUL NAȚIONAL – Explorări Baia Mare, victorie în minim de seturi cu CSU Brașov

0
190

VOLEI MASCULIN. Duminică, 14 martie 2021, în turneul din cadrul sezonului regular al Diviziei A1 la volei masculin, găzduit de Steaua la Sala Polivalentă Mihai Viteazul din București, Explorări Baia Mare a învins categoric și previzibil, cu 3-0 (25-18, 25-16, 25-10), ultima clasată CSU Brașov – echipă care în această ediție de campionat are 0 puncte și nu a câștigat niciun set.

 

Băimărenii s-au impus în doar o oră și 6 minute de la fluierul de debut al partidei conduse de Georgiana Gurguiatu (București) și Alin Mateizer (Ploiești) – câte 19 minute pentru seturile 1 și 3 și 25 de minute pentru setul 2. Nicio secundă nu s-a pus problema câștigătoarei, băimărenii dominând jocul la toate capitolele și reușind să câștige chiar dacă în unele momente concentrarea lor nu a fost la cote competiționale.

 

Pentru Explorări au punctat: Marius Cheagă (16 puncte – a ajuns la 222 de puncte în acest sezon, fiind pe locul 3 în topul național, după Laurențiu Lică și olandezul Ewoud Gommans, ambii de la SCMU Craiova), Robert Țuțea (11 puncte), Andrei Dan Butnaru și Ioan Aldea (câte 9 puncte), Sorin Dragomir (6 puncte), căpitanul Dragoș Răileanu (3 puncte) și Mihnea Taplă (1 punct). De la brașoveni s-a remarcat Bogdan Preda (10 puncte).

 

În urma acestei victorii, Explorări a urcat pe locul 8 (din 12), cu 15 puncte (le devansează pe CSU Știința București – 14 puncte, CSU UV Timișoara – 7 puncte și CSU Brașov – 0 puncte). Băimărenii vor mai disputa 3 meciuri în sezonul regular, în turneul din 27-29 martie, când întâlnesc, în ordine, CS UV Timișoara, CSM Arcada Galați și SCMU Craiova, din care, în mod normal ar trebui să câștige un meci, cel cu bănățenii.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here