CAMPANIE PREȘEDINTE – Dan Barna: „Vom implementa un plan de măsuri în sprijinul medicilor”

0
95

ADVERTORIAL POLITIC. Mii de tineri termină în fiecare an studiile în medicină. Și totuși suntem o țară care duce lipsă de medici. România este principalul rezervor de medici străini care practică în vestul Europei. Mărirea salariilor a fost benefică, dar este departe de a fi suficientă. Ce să facă într-un spital din care lipsește aparatura cu care să-și facă treaba?

 

Sondajele în rândul medicilor arată că principalul motiv de emigrare în ultimii ani este absența posibilităților de dezvoltare profesională și dotarea deficitară a spitalelor publice.

 

Una dintre prioritățile de Președinte al României a lui Dan Barna va fi aprobarea și implementarea Strategiei Naționale de Resurse Umane în Sănătate, un plan de măsuri inteligente și concrete pentru una dintre cele mai importante și inteligente bresle ale României: medicii.

 

Citește și celelalte proiecte pentru România pe www.danbarnapresedinte.ro/zece_proiecte_pentru_romania și votează Dan Barna Președinte pe 10 noiembrie!

 

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 31190011.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here