CAMPANIE PREȘEDINTE – Dan Barna: „Vom implementa proiecte de reparație capitală pentru infrastructura de transport feroviar”

0
173

ADVERTORIAL POLITIC. Drumul cu trenul de la București la Satu Mare durează 17 ore și 6 minute. Iar asta se întâmplă pentru că viteza medie comercială a trenurilor a ajuns la minime istorice.

 

În anul 2019, când în alte țări din Europa există trenuri care circulă cu 300km/oră, în România trenurile de pasageri circulă cu o viteză medie de 44km/oră. Nu mai spunem de trenurile de marfă care circulă cu o medie de 16km/oră, mai puțin decât o trotinetă electrică.

 

Politica de investiții trebuie reorientată de la reconstrucții-mamut care au costuri uriașe, durate de implementare de ordinul zecilor de ani și beneficii limitate (calea ferată rezultată nu este de mare viteză) către proiectele de reparație capitală care să readucă rețeaua la parametrii constructivi și să elimine sutele de limitări de viteză.

 

Citește și celelalte proiecte pentru România pe www.danbarnapresedinte.ro/zece_proiecte_pentru_romania și votează Dan Barna Președinte pe 10 noiembrie!

 

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța 2020 USR PLUS”) și a fost realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 31190011.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here