CAMPANIE – Peste 800 de persoane s-au vaccinat în weekend la centrul drive-thru pentru vaccinare fără programare din parcarea Value Centre din Baia Mare

0
442

VACCINARE FĂRĂ PROGRAMARE. 816 persoane s-au imunizat în cele 16 ore de funcționare a centrului drive-thru pentru vaccinare fără programare, organizat în parcarea Value Centre din Baia Mare de autoritățile maramureșene implicate în administrarea campaniei de vaccinare națională.

 

Vaccinul folosit a fost cel produs de compania Pfizer-BioNTech și în zilele de sâmbătă și duminică, respectiv 15-16 mai, în intervalul orar 12.00-20.00, orice doritor s-a putut vaccina fără programare, doar cu actul de identitate.

 

Conform Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, la centrul de vaccinare s-au prezentat și tineri sub vârsta de 18 ani (însoțiți de părinți), cetățeni din alte județe, dar și din state membre ale Uniunii Europene (italieni, francezi, germani, britanici, precum și doi tineri studenți în țara noastră din Siria și Palestina).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here