CAMPANIE DE BINE – Tineri voluntari vă cer ajutorul pentru a le putea dărui hăinuțe copiilor din comunitatea din Gara Baia Mare: “Un suflet încălzit e un suflet fericit!”

0
946

TEAM FOR YOUTH ASSOCIATION. Avem nevoie de tine! Ajută-ne să aducem o mică bucurie de sărbători copiiilor din comunitatea de la gară. La marginea orașului Baia Mare, aproape de șinele de tren nefolosite de mult prea mult timp, se află una dintre comunitățile uitate de băimăreni. Situată într-o zonă marginalizată și cu risc de excluziune socială, comunitatea nu le oferă prea multe locuitorilor ei iar condițiile de trai sunt precare, aceștia neavând electricitate sau o sursa de apă potabilă.

 

În ultimii ani, prin proiectele noastre și cu ajutorul voluntarilor locali și internaționali, am ajuns mai aproape de comunitatea de la gară, în special mai aproape de copiii de acolo. Avem multe să îi învățăm, despre importanța mersului la școală, a educației, a unui stil de viață sănătos și în principal ne dorim să le oferim un cadru de învățare și socializare în afara comunității din care fac parte. Ei sunt dornici atât să se joace, cât și să învețe, și de fiecare dată îi așteaptă pe voluntari cu brațele deschise, curioși să afle ce activități au mai plănuit pentru ei.

 

Sezonul rece e aici, iar copiii din comunitate sunt îmbrăcați neadecvat. De aceea, ne dorim ca în acest an, de Crăciun, să cumparăm hăinuțe pentru fiecare suflet. Joaca să continue, iar zâmbetele lor să ne fie mulțumire! Fiecare donație înseamnă o mănușă, o căciulă, o geacă, bocanci și lista continuă.

 

Pagina Team For Youth Association, pe care puteți face donațiile.

 

Mulțumim!

 

Team for Youth AssociationATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here