CAMPANIE – Acțiuni de prevenire a corupției în domeniul investigării criminalității economice

0
440

ANTICORUPȚIE MARAMUREȘ. În contextul Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, în perioada 25 octombrie – 31 octombrie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Maramureș au desfășurat activități preventive destinate atât cetățenilor, cât și funcționarilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub denumirea „Investigăm pentru siguranța dumneavoastră”.

 

Astfel, în 29.10.2021, ofițerii D.G.A. – S.J.A. Maramureș împreună cu polițistii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Maramureș au distribuit cetățenilor materiale de informare specifice domeniului de activitate vizat, cu mesajul „Investigăm pentru siguranța dumneavoastră”.

 

Activitățile au fost desfășurate în piața centrală agroalimentară „Izvoare” din municipiul Baia Mare, publicul țintă fiind reprezentat atât de cetățenii aflați în piața centrală, cât și operatorii economici care-și desfășoară activitatea acolo. Mesajele și materialele de informare au fost transmise în vederea atingerii scopului campaniei, respectiv în vederea conștientizării cetățenilor cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării acestora.

 

Totodată, în cadrul discuțiilor, cetățenii au fost informați cu privire la competența Direcției Generale Anticorupție și a sistemului național Call center anticorupție 0800.806.806. Având în vedere contextul epidemiologic actual activitatea s-a desfășurat cu respectarea măsurilor privind prevenirea răspândirii virusului SARS – CoV2.

 

Campania națională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, dorindu-se ca prin implementarea ei să contribuie la consolidarea integrității și, implicit, a încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

 

Vă reamintim faptul că cetățenii pot sesiza faptele de corupție la adresa de e-mail a Serviciului Județean Anticorupție Maramureș, maramures.dga@mai.gov.ro sau personal, la sediul instituției din municipiul Baia Mare, str. Tineretului, nr. 2, camerele 35-39 (în incinta Poliţiei Municipiului Baia Mare).

 

Serviciul Județean Anticorupție MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here