CALIFICARE RATATĂ – Minaur Baia Mare, eliminată din Cupa României, după ce a fost învinsă pe teren propriu, după aruncări de la 7 metri

0
102

HANDBAL. Echipa masculină a Minaur Baia Mare a fost ratat accederea în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a fost eliminată, surprinzător, pe teren propriu, de CSM Bacău.

 

Deși la pauză conducea cu două goluri (14-12), Minaur a terminat meciul din optimile Cupei cu CSM Bacău la egalitate, 23-23, iar după aruncările de departajare de la 7 metri a pierdut șansa calificării. Pentru băcăuani au marcat Crnoglavac, Drăgan, Serhel şi Tărîţă (a ratat Tîrzioru), iar pentru băimăreni, Vojvodic şi Kotrc (au ratat Botea şi Bera) – dintr-o eroare tehnică s-a executat și ultima aruncare de la 7 metri (gol Brajovic – Minaur), dar scorul final transmis FRH a fost cel regulamentar, respectiv 25-27 (12-14, 23-23).

 

Cei mai buni marcatori ai băimărenilor au fost Kotrc (8 goluri), Brajovic (5), Vojvodic (3), Haiduc (3), iar ai băcăuanilor, Drăgan (7 goluri), Tărîţă (5), Crnoglavac (4), Bologa (3).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here