BUN DE PLATĂ – Clubul Minaur Baia Mare, obligat de FRF să-i plătească restanțele financiare atacantului Lemac

0
869

LITIGIU SOLUȚIONAT. Adus de Minaur Baia Mare (club finanțat din banii orașului) în iulie 2019 de la conjudețeana Forbal Comuna Recea, ca liber de contract, atacantul Brian Ronald Lemac (originar din Sighetu Marmației) a fost considerat unul dintre cele mai reușite transferuri ale sezonului.

 

În august 2020, după ce Minaur Baia Mare a ratat promovarea în Liga 2, Brian Lemac (25 de ani) a făcut parte din lotul inițial de 17 jucători dați afară de la club, după ce primarul Cătălin Cherecheș a băgat lotul în ședință din cauza neîndeplinirii obiectivului.

 

Lemac s-a transferat la CSM Focșani 2007, unde a continuat să înscrie, așa cum a făcut-o și pentru echipa băimăreană. Ce a mai continuat Lemac să facă? Să-și ceară banii datorați de fostul său club pentru perioada în care a fost sub contract cu Minaur, un club care de fiecare dată când a fost sub patronajul Primăriei Baia Mare a sfârșit dator, falit, îngropat în litigii financiare.

 

În această lună, în Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a FRF, s-a decis admiterea cererii jucătorului, hotărârea FRF fiind de a obliga clubul Minaur Baia Mare să-i plătească lui Lemac drepturile financiare restante, precum și taxa de procedură.

 

* Foto: @Dan Buia I Suportermm via facebook.com/brian.lemac

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here