BENNY HILL SHOW – Cuplul de comici foarte slabi Ungur (PMP) & Zetea (PSD) impun ce nu au voie: nu este obligatorie purtarea măștii în spațiu deschis

1
1878
Gabriel Zetea și Nicolae Silviu Ungur

REACȚIE. Comicii vestiți ai minusculului ecran administrativ al Maramureșului, prefectul Nicolae Silviu Ungur (PMP) și președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Valer Zetea (PSD), ambii în roluri principale (președinte, respectiv vicepreședinte) în producția de extrem-extrem de slab succes intitulată Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, cu rol de gestionare județeană a crizei cauzate de pandemia de COVID-19, au luat o decizie prin care impun ceva fără drept.

 

Respectiv, e vorba despre decizia care instituie și în spații deschise obligativitatea purtării măștilor de protecție pe teritoriul județului Maramureș. Sigur, n-au niciun suport legal pentru asta, situația în cauză fiind legiferată la nivel național, iar până când Maramureșul (condus de cuplul de comici PMP & PSD) face parte din România, trebuie să se supună legislației naționale.

 

Ideea nu este că decizia n-ar fi bună, doar că e ilegală (luată de persoane fără drept) și, fiind ilegală, n-au putut fi stabilite nici reacții de coerciție (adică amenzi). Așa că enunțul obligativității purtării măștilor de protecție pe teritoriul Maramureșului (atât în spațiu interior, legiferat la nivel național, cât și în spațiu exterior, nelegiferat la nivel național) a stârnit dezbateri.

 

Până la urmă, comicii vestiți ai minusculului ecran, cu roluri principale, dar episodice, Ungur & Zetea, și-au trimis la înaintare comunicatorii să explice că “purtarea măștii este obligatorie în spațiile/locurile publice deschise, potrivit hotărârii luate de experții CJSU Maramureș, însă lipsa măștii NU implică sancțiuni, deoarece hotârârile CJSU nu prevăd amenzi, chiar dacă sunt cu caracter de obligativitate”.

 

Ahahahahaha, adică e un fel de ZERO BARAT ce zic “băbăeții” ăștia de la CJSU Maramureș. Obligă, dar nu le poate face nimic celor care nu se supun. Apoi au zis că nu au obligat/impus, ci doar au recomandat. Sigur, pe lângă că și-au depășit atribuțiile (s-aude până la procuratură?, sau e prea departe?), sunt și mincinoși. N-au zis că recomandă, au zis clar, cu subiect și predicat, ca dictatorii cu un număr redus de neuroni, că e obligatoriu, adică IMPUS, nu RECOMANDAT.

 

Bine, eu o să port mască de protecție și în spațiile aglomerate exterioare, dar dumneavoastră nu vă recomand/oblig/impun nimic. Faceți fiecare cum credeți că se cuvine.

 

Cătălin VISCHI

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Bravo.De fapt ei sunt celebrul cuplu de desene animate ,,Heckle & Jeckle,, daua ciori cu creier mic care creaza false probleme.Am auzit ca in sedinta cu pricina Zetea i-ar fi spus lui Ungur: ,,Ma Bulane fa si tu ceva deosebit sa te remarce Vela !
    Acesta a propus prostia cu masca in spatiile deschise si ar fi vrut sa impuna si velatia in aceleasi spatii.Singurul care a zambit cu interes a fost unul din consilierii lui Zetea care a vazut astfel de masuri aplicate in Olanda.In anumite cartiere.Evident rosii ca si culoarea partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here