BEBELUȘ ARS DE VIU – Pompierii din Târgu Lăpuș despre moartea violentă a unui bebeluș: Când am intrat în casă, trupul era carbonizat

0
238

INCENDIU. Moartea violentă a unei fetițe în vârstă de 11 luni, în urma unui incendiu izbucnit în noaptea trecută în localitatea maramureșeană Dumbrava, a fost explicată de oficiali ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Maramureș.

 

Conform acestora, pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a fost solicitat aseară, în jurul orei 21.40, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă în localitatea Dumbrava. Militarii au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor al SMURD.

 

“În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat. Pompierii au localizat incendiul, iar apoi pătruns în interiorul casei, inundat cu fum, unde au găsit o victimă, o fetiță în vârstă de 11 luni, pentru care din păcate nu s-a mai putut face nimic. Trupul acesteia era carbonizat în proporție de 60 %. În urma incendiului, casa a ars în proporție de 80 %”, au precizat reprezentanții ISU Maramureș.

 

Aceștia spun că, cel mai probabil, incendiul ar fi fost declanșat de jarul căzut din sistemul de încălzire.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here