BASCHET – Mâine, de la ora 17, BCM Olimpic Baia Mare – BC SCM Timișoara, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”

0
211
BCM Olimpic Baia Mare (credit foto: Ionuț Buharu)

ÎNCĂ O ÎNCERCARE. Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 17, băieții de la Olimpic Baia Mare se înfruntă cu timișorenii de la BC SCM, într-o partidă contând pentru etapa a 20-a din cadrul Ligii Naționale la baschet masculin.

 

Partida va avea loc, ca de obicei, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” și va fi arbitrată de tripleta Bukuresti László, Cosmin Prișcă și Valentin Negrea, observator federal fiind Viorel Constantinescu.

 

În partida tur, disputată în luna noiembrie a anului trecut, timișorenii s-au impus cu 74-55. Înaintea partidei de mâine, băimărenii se află pe locul 11 (ultimul) în clasament – cu 19 puncte, în timp ce BC SCM Timișoara ocupă poziția a patra, cu 29 de puncte.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here