BASCHET – Încă o înfrângere pe răbojul celor de la BCM Olimpic: 65-87 cu BC Mureș Târgu-Mureș, în etapa a 18-a din Liga Națională

0
190
BCM Olimpic Baia Mare (credit foto: Ionuț Buharu)

NICI DE DATA ASTA. Băimărenii de la Olimpic s-au deplasat azi, 28 ianuarie, la Târgu-Mureș, pentru partida împotriva celor de la BC Mureș (echipa vicecampioană), contând pentru etapa a 18-a din cadrul Ligii Naționale la baschet masculin. Întâlnirea a fost arbitrată de tripleta Anica Alexandru, Barbu Dragoş și Bădilă Andrei, observator FRB fiind domnul Burcezan Radu.

 

În ciuda unui lăudabil forcing pe final al băimărenilor, scorul per total al întâlnirii: BC Mureș Târgu-Mureș – BCM Olimpic Baia Mare 87-65 (25-14, 24-15, 24-14, 14-22) ne scutește de prea multe comentarii, mureșenii dominând cu claritate partida, cum era și de așteptat, de altfel – pentru Olimpic (echipa de pe ultimul loc în clasament), Liga Națională dovedindu-se, din păcate – o căciulă un pic cam prea mare pentru a o putea purta cu stil.

 

De la băieții noștri, remarcatul partidei a fost Andrei Dohi, cu 13 puncte înscrise, 4 recuperări și două pase decisive (coșgeterul echipei a fost Isiah TaMaine Stockley, cu 15 puncte). Următorul meci al celor de la Olimpic e programat pe 1 februarie, când băimărenii vor primi vizita celor de la BCM U Pitești (echipă care a pierdut și ea meciul disputat în cadrul acestei etape, 71-80, cu BC CSU Sibiu).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here