BASCHET – CSM Sighetu Marmației joacă în primul tur al Cupei României cu CSM Galați

0
124

CUPA ROMÂNIEI. Federaţia Română de Baschet a anunţat datele de desfăşurare ale Cupei României la masculin, cu primele meciuri programate în 5 octombrie, între echipe din grupa valorică B a Ligii Naţionale, și cu Turneul Final Four, programat în 8-9 februarie 2020.

 

Potrivit tragerii la sorţi, meciurile programate în primul tur se vor juca între echipele CSM Sighetu Marmaţiei – CSM Galaţi, CSO Voluntari – Athletic Constanţa, CSM Focşani – CSM Târgu Mureş şi CSM Miercurea Ciuc – CSM Mediaş.

 

Meciurile se vor juca tur-retur, în 5 şi 9 octombrie, învingătoarele urmând să se califice în turul al doilea, fază în care vor intra în competiţie şi echipele de pe locurile 5-8 din stagiunea trecută (BCMU Piteşti, SCM Timişoara, Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti).

 

Partidele din turul al doilea sunt programate în 27 noiembrie şi 4 decembrie, iar câştigătoarele se vor califica în sferturile de finală, acolo unde sunt calificate direct și primele patru clasate din sezonul trecut (CSM Oradea, CSU Sibiu, U BT Cluj-Napoca şi SCM Craiova).

 

În sferturi se va juca, în 28 decembrie şi 8 ianuarie 2020, pentru calificarea la Turneul Final Four, programat în 8 şi 9 februarie 2020. Deţinătoarea Cupei României este CSU Sibiu.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here