BASCHET – BCM Olimpic Baia Mare o întâlnește azi pe U-BT Cluj într-un meci din Liga Națională

0
218
sursa foto: maramedia.ro

LUPTĂ SUB PANOU. Azi, sâmbătă 21 ianuarie, de la ora 17, BCM Baia Mare va avea de înfruntat un adversar redutabil în persoana celor de la U-BT Cluj, într-un meci contând pentru etapa a 17-a din cadrul Ligii Naționale. Partida va avea loc la Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare și va fi arbitrată de tripleta Fabiana Martinescu, Cosmin Prișcă și Mate Stretea. Observator din partea FRB va fi domnul Radu Vaida.

 

Aflați pe ultimul loc, 11, cu 16 puncte, băimărenii vor avea o sarcină extrem de dificilă, ținând cont că U Banca Transilvania se află în lupta pentru titlu, din postura de ocupantă a locului 2 în campionat, cu 26 de puncte, la numai un punct distanță de liderul Steaua. În tur, clujenii s-au impus fără probleme cu 91-69.

 

În altă ordine de idei, să amintim totuși că clubul băimărean și-a întărit recent rândurile, prin transferul a doi baschetbaliști americani, Armstrong Andre Rome și Stockley Isiah Ta-Maine, prezentați oficial în fața presei pe 19 ianuarie, la conferința susținută la Sala „Lascăr Pană”. Cei doi au debutat deja la echipa noastră, ambii jucând săptămâna trecută în partida cu Dinamo (pierdută cu 87-74). Isiah Stockley a înscris atunci 17 puncte, iar Armstrong Rome – 9.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here