BASCHET – BCM Olimpic Baia Mare – BCM U Pitești 56-83, în etapa a 19-a din Liga Națională

0
64
BCM Olimpic Baia Mare (sursa foto: facebook)

DIN NOU LA COȘ. Olimpic Baia Mare a ieșit de pe teren învinsă, scor 56-83 (16-23, 15-20, 18-26, 7-14) în partida disputată astăzi, 1 februarie, împotriva celor de la BCM U Pitești, întâlnire contând pentru etapa a 19-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

 

Găzduită în sala „Lascăr Pană” cu începere de la ora 17, partida a fost arbitrată de tripleta Bertalan István, Ivan Alexandru, Stretea Mate, observator FRB fiind Radu Vaida. Cel mai bun jucător al băimărenilor a fost Andrei Dohi (16 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă).

 

Aflați pe locul 11, ultimul, în clasament și fără alt obiectiv rămas decât acela de a se bucura cât mai mult de această aventură puțin scontată în Liga Națională, etapa viitoare BCM Olimpic Baia Mare așteaptă vizita celor de la BC SCM Timișoara.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ