BASCHET – BCM Olimpic Baia Mare – BCM U Pitești 56-83, în etapa a 19-a din Liga Națională

0
194
BCM Olimpic Baia Mare (sursa foto: facebook)

DIN NOU LA COȘ. Olimpic Baia Mare a ieșit de pe teren învinsă, scor 56-83 (16-23, 15-20, 18-26, 7-14) în partida disputată astăzi, 1 februarie, împotriva celor de la BCM U Pitești, întâlnire contând pentru etapa a 19-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

 

Găzduită în sala „Lascăr Pană” cu începere de la ora 17, partida a fost arbitrată de tripleta Bertalan István, Ivan Alexandru, Stretea Mate, observator FRB fiind Radu Vaida. Cel mai bun jucător al băimărenilor a fost Andrei Dohi (16 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă).

 

Aflați pe locul 11, ultimul, în clasament și fără alt obiectiv rămas decât acela de a se bucura cât mai mult de această aventură puțin scontată în Liga Națională, etapa viitoare BCM Olimpic Baia Mare așteaptă vizita celor de la BC SCM Timișoara.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here