BASCHET – BCM Olimpic Baia Mare – BC SCM Timișoara 69-86, o nouă înfrângere în LNBM

0
141

ÎNVINȘI DIN NOU. Olimpic Baia Mare a pierdut astăzi, 4 februarie, meciul disputat împotriva timișorenilor de la BC SCM, cu scorul final de 69-86 (12-29, 15-18, 26-20, 16-19) – partida a contat pentru etapa a 20-a din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

 

Rezultatul era oarecum de așteptat, dat fiind faptul că echipa timișoreană, aflată în momentul de față pe locul 4 în campionat, se află pe un trend ascendent, terminând învingătoare ultimele trei partide de campionat (91-72 cu vicecampioana BCM Târgu-Mureș, 90-87 cu Phoenix Galați și 85-84 în fața campioanei CSM CSU Oradea). De partea cealaltă, băimărenii de la Olimpic se află pe ultimul loc în clasament și pare incapabilă să riposteze în mod decent în fața adversarilor net superiori din Liga Națională.

 

Cel mai bun jucător de la Olimpic în partida din această seară a fost sârbul Marko Pavlovic, cu 26 de puncte, 8 recuperări și 3 capace. Din păcate, acest lucru nu a fost suficient pentru ca echipa noastră să obțină un rezultat favorabil.

 

BCM Olimpic Baia Mare va încheia sezonul regulat pe 25 februarie, în deplasarea din etapa 22, împotriva celor de la BC CSU Sibiu (etapa viitoare, cea cu numărul 21, BCM Olimpic stă).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here