BASCHET – BCM Olimpic Baia Mare a pierdut partida cu U-BT Cluj din cadrul Ligii Naționale

0
71

ÎNFRÂNGERE. Băimărenii de la BCM Olimpic au fost învinși clar, la o diferență de 29 de puncte, în meciul disputat ieri în sala „Lascăr Pană” împotriva celor de la „U” Banca Transilvania Cuj-Napoca, partidă contând pentru etapa a 17-a din cadrul Ligii Naționale de baschet masculin.

 

Încheiată cu scorul final de 62-91 (13-28, 13-15, 14-21, 22-27), întâlnirea nu a avut, practic, istoric, clujenii câștigând fără probleme toate cele patru sferturi ale partidei.

 

De la băimăreni s-au remarcat Marko Pavlovic, cu 16 puncte și 5 recuperări, Miloș Macura – 13 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și Andre Rome Armstrong, cu 12 puncte (2×3) și două pase decisive.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ