BASCHET – BCM Olimpic Baia Mare a pierdut partida cu U-BT Cluj din cadrul Ligii Naționale

0
135

ÎNFRÂNGERE. Băimărenii de la BCM Olimpic au fost învinși clar, la o diferență de 29 de puncte, în meciul disputat ieri în sala „Lascăr Pană” împotriva celor de la „U” Banca Transilvania Cuj-Napoca, partidă contând pentru etapa a 17-a din cadrul Ligii Naționale de baschet masculin.

 

Încheiată cu scorul final de 62-91 (13-28, 13-15, 14-21, 22-27), întâlnirea nu a avut, practic, istoric, clujenii câștigând fără probleme toate cele patru sferturi ale partidei.

 

De la băimăreni s-au remarcat Marko Pavlovic, cu 16 puncte și 5 recuperări, Miloș Macura – 13 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și Andre Rome Armstrong, cu 12 puncte (2×3) și două pase decisive.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here