BASCHET – Băimărenii de la Olimpic, învinşi de Dinamo

0
84

În weekendul trecut, s-au desfăşurat meciurile etapei a 16-a a Ligii Naționale de baschet masculin, o etapă în care s-au impus exclusiv gazdele. Echipa maramureşeană Municipal Olimpic Baia Mare a jucat în Capitală, cu Dinamo Bucureşti, fiind învinsă cu 13 puncte diferenţă, 87-74.

Olimpic nu a avut nicio indisponibilitate pentru acest meci, în lotul băimărenilor făcându-şi debutul şi noua achiziţie, Andre Armstrong, un jucător polivalent care poate evolua pe mai multe posturi. Cel mai bun jucător al gazdelor a fost Marko Sutalo (33 puncte, 7 pd), fiind considerat de specialişti că „a condus-o pe Dinamo în victoria cu Baia Mare”.

Iată rezultatele etapei:

CSM CSU Oradea – Steaua CSM Eximbank 81-74

CS Dinamo București – Municipal Olimpic Baia Mare 87-74

CS Phoenix Galați – SCMU Craiova 83-82

U-Banca Transilvania Cluj – BC CSU Sibiu 91-80

BCMU Piteşti – BC SCM Timişoara 94-73

Echipa maramureşeană este clasată pe locul 11 (penultimul), cu o victorie şi 14 înfrângeri (16 puncte) – pe ultimul loc este CSM Ploieşti, echipă retrasă din campionat. Urmatorul meci al băimărenilor este acasă, în 21 ianuarie, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, în compania liderului clasamentului, U-Banca Transilvania Cluj.

2mnews.roATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ