BASCHET – Băimărenii de la Olimpic, învinşi de Dinamo

0
212

În weekendul trecut, s-au desfăşurat meciurile etapei a 16-a a Ligii Naționale de baschet masculin, o etapă în care s-au impus exclusiv gazdele. Echipa maramureşeană Municipal Olimpic Baia Mare a jucat în Capitală, cu Dinamo Bucureşti, fiind învinsă cu 13 puncte diferenţă, 87-74.

Olimpic nu a avut nicio indisponibilitate pentru acest meci, în lotul băimărenilor făcându-şi debutul şi noua achiziţie, Andre Armstrong, un jucător polivalent care poate evolua pe mai multe posturi. Cel mai bun jucător al gazdelor a fost Marko Sutalo (33 puncte, 7 pd), fiind considerat de specialişti că „a condus-o pe Dinamo în victoria cu Baia Mare”.

Iată rezultatele etapei:

CSM CSU Oradea – Steaua CSM Eximbank 81-74

CS Dinamo București – Municipal Olimpic Baia Mare 87-74

CS Phoenix Galați – SCMU Craiova 83-82

U-Banca Transilvania Cluj – BC CSU Sibiu 91-80

BCMU Piteşti – BC SCM Timişoara 94-73

Echipa maramureşeană este clasată pe locul 11 (penultimul), cu o victorie şi 14 înfrângeri (16 puncte) – pe ultimul loc este CSM Ploieşti, echipă retrasă din campionat. Urmatorul meci al băimărenilor este acasă, în 21 ianuarie, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, în compania liderului clasamentului, U-Banca Transilvania Cluj.

2mnews.ro



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here