BANI EUROPENI – Licitație de peste 10 milioane de lei pentru construirea unui centru multifuncțional și reabilitarea zonei centrale din Baia Sprie

0
501

BAIA SPRIE 2021. Administrația publică din orașul Baia Sprie a deschis licitația publică pentru atribuirea unui contract în valoare de peste 10,3 milioane de lei (suma maximă estimată: 10.345.506,26 lei – conține TVA -, echivalentă cu peste 2,11 milioane de euro). Proiectul, care are o valoare totală de 12,8 milioane de lei, se referă la proiectarea și execuția unui centru multifuncțional și reabilitarea zonei centrale a orașului, în urma unei finanțări de peste 10,7 milioane de lei din fonduri europene (prin Fondul European de Dezvoltare Regională, via POR), contractul de finanțare fiind semnat încă din iunie 2020.

 

Conform proiectului, centrul va integra și extinde vechiul cinematograf, acum dezafectat. Noua clădire va avea o sală polivalentă, săli de muzeu, bibliotecă, spații de joacă și sport, spații sociale și administrative. De asemenea, se prevede reabilitarea drumurilor de acces a trotuarelor și amenajarea spațiilor verzi din zonă. Lucrarea trebuie finalizată în mai puțin de 2 ani (21 de luni – 3 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuție) și va fi atribuită pe criteriul Cel mai bun raport calitate – preț (unde prețul are o pondere în decizie de 90%, iar perioada de garanție, de 10%). Ofertele se primesc până în 5 aprilie 2021.

 

* Foto: @ zigzagprinromania.com

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here