BANI CU NEMILUITA – Clubul sportiv-bugetar Minaur Baia Mare va primi din banii orașului suma de 2,3 milioane de euro

0
926
Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare
Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare

BUGET 2019. În urma a-nimeni-nu-mai-numără-câta rectificare bugetară executată de administrația publică din Baia Mare și aprobată de forul deliberativ, s-a rectificat și bugetul Clubului Sportiv Minaur pe anul 2019. O rectificare pozitivă, evident.

 

Dacă aveați senzația că orașul ăsta, Baia Mare, controlat de primarul Cătălin Cherecheș în toate cotloanele sale lăuntrice e sărac, dator, vai de lume și fără vreo viziune practică de dezvoltare, să știți că v-ați înșelat. Pentru că e un oraș bogat de curg banii pe Săsar.

 

După cei 3 milioane de lei cheltuiți în 3 zile cu paranghelia numită Castane 2019, iată înc-o mostră. Practic, bugetul clubului Minaur a fost rectificat prin majorare cu suma de 3 milioane de lei.

 

În acest fel, clubul sportiv finanțat de administrație din banii orașului (apropos, niciun club sportiv similar n-a sfârșit bine, vă amintesc doar că în acest an s-a aprobat falimentului defunctului club al municipalității, CSM Baia Mare) se stabileşte la suma de aproape… 11 milioane de lei (exact: 10.939.000 lei, echivalentul a peste 2,3 milioane de euro). Să fie primit!

 

A zis cineva că orașul n-are bani să-și plătească datoriile pentru servicii/lucrări recepționate? S-a-nșelat.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here