BAL CARITABIL – În Baia Mare, a XV-a ediție a tradiționalului „Bănuț pentru Suflețel”

0
195

ROTARACT. Într-un decor magic, specific iernii, balul caritabil „Bănuț pentru Suflețel 2017” va avea loc în 16 decembrie, începând cu ora 17, la restaurantul La Fontana. Evenimentul aniversează a XV-a ediție a proiectului cu cea mai îndelungată tradiție din cadrul Rotaract Club Baia Mare, iar fondurile strânse vor fi direcționate spre renovarea și igienizarea Casei de Tip Familial Griviței din Baia Mare (al treilea proiect de acest gen al clubului).

 

Organizatorii au promis o seară plină de surprize, încărcată de emoție, dar și de voie bună, și toate acestea pentru a susține o cauză deja tradițională pentru ei: conceptul „Renovăm o casă, dăruim acasă”. Cei ce pot susţine cu adevărat acţiunile de caritate dorind să investească în fapte bune sunt așteptați la bal într-un decor unic, cu gustări alese, o tombolă cu multe premii, licitaţie și multe surprize.

 

Participarea se face pe baza unei invitații achiziționate anticipat, în urma unei donații de 150 de lei (detalii legate de participarea la „Balul Caritabil Bănuț pentru Suflețel”, la Clubul Rotaract  Baia Mare sau pe www.facebook.com/RotaractClubBaiaMare).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here