BĂIMĂRENCE ÎN LOTUL ROMÂNIEI – Patru handbaliste de la Minaur Baia Mare, selecționate în lotul național pentru turneul preolimpic

0
606
Sonia Seraficeanu, Anca Polocoşer, Cristina Laslo și Andreea Cristina Popa

HANDBAL FEMININ. În perioada 19-21 martie, România va participa la turneul preolimpic din Podgorica (Muntenegru), alături de campioana europeană Norvegia și de Muntenegru (țara gazdă a turneului). Primele două clasate se vor califica la JO 2020. Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, Adrian Vasile, a anunţat lotul naţional convocat pentru perioada de pregătire centralizată (din perioada 14-18 martie de la Bucureşti) şi turneul preolimpic din Muntenegru.

 

Din lotul de 18 jucătoare (“un mix de jucătoare cu experienţă şi jucătoare tinere, care sunt obişnuite cu competiţia la nivel internaţional şi cu tot ce presupune stresul competiţiei la nivel înalt”, consideră selecționerul Adrian Vasile) fac parte patru jucătoare ale clubului băimărean Minaur: extrema dreapta Sonia Seraficeanu, interul stânga Anca Polocoşer și centri Cristina Laslo și Andreea Cristina Popa.

 

* Foto: @ Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here