BAIA MARE – Reabilitarea grădiniței de pe strada Horea, lucrare de 650.000 de euro, suplimentată cu încă 56.000 de euro din bugetul orașului

0
292

INVESTIȚIE. În 29 august 2017, consilierii municipali din Baia Mare au aprobat o suplimentare de 352.586 lei pentru reabilitarea și modernizarea Grădiniţei cu program prelungit nr. 8, situată pe strada Horea. Motivul suplimentării investiției de peste 3 milioane de lei + TVA (echivalentul a 650.000 de euro) a constat în modificarea indicatorilor după încheierea contractelor de achiziţii.

 

La opt luni de la această suplimentare financiară a investiției aflate în derulare (au mai rămas de executat lucrări în cuantum de 1,7 milioane de lei), se va aproba o nouă infuzie financiară de 260.572 de lei (echivalentul a 65.000 de euro) pentru că indicatorii tehnico-economici au fost actualizați (modificați) din nou. De asemenea, banii sunt necesari și acoperirii cheltuielilor neeligibile care nu se finanțează prin PNDL.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ