BAIA MARE – Reabilitarea grădiniței de pe strada Horea, lucrare de 650.000 de euro, suplimentată cu încă 56.000 de euro din bugetul orașului

0
784

INVESTIȚIE. În 29 august 2017, consilierii municipali din Baia Mare au aprobat o suplimentare de 352.586 lei pentru reabilitarea și modernizarea Grădiniţei cu program prelungit nr. 8, situată pe strada Horea. Motivul suplimentării investiției de peste 3 milioane de lei + TVA (echivalentul a 650.000 de euro) a constat în modificarea indicatorilor după încheierea contractelor de achiziţii.

 

La opt luni de la această suplimentare financiară a investiției aflate în derulare (au mai rămas de executat lucrări în cuantum de 1,7 milioane de lei), se va aproba o nouă infuzie financiară de 260.572 de lei (echivalentul a 65.000 de euro) pentru că indicatorii tehnico-economici au fost actualizați (modificați) din nou. De asemenea, banii sunt necesari și acoperirii cheltuielilor neeligibile care nu se finanțează prin PNDL.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here