BAIA MARE – Astăzi, la Teatrul de Vară: filmul „The Nice Guys”

0
411
„The Nice Guys” (2016), un film cu Russel Crowe și Ryan Gosling

CINEMA. Vineri, 8 iunie, începând de la ora 22, la Teatrul de Vară din Baia Mare are loc proiecția cinematografică „The Nice Guys” (2016), în regia lui Shane Black. Filmul îi are în rolurile principale pe Russel Crowe și Ryan Gosling, doi detectivi ai anilor ’70, care încearcă să rezolve cazul unei dispariții în Los Angeles. Acțiunea se îmbină cu thrilerul și comedia într-un film considerat “numai bun” pentru o seară de vineri.

 

Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, situat pe strada Dealul Florilor nr. 1 (în spatele Muzeului de Etnografie), înainte de eveniment.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here