BAIA MARE – 1,5 milioane de lei din bugetul local pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor pe sport și tineret: în 2017, finanțarea a fost de 10% față de 2018

0
406

FINANȚARE. În acest an, din pușculița publică a municipalității Baia Mare cuantumul finanţărilor nerambursabile de la bugetul local pentru programe/proiecte şi activităţi nonprofit de interes general în domeniul Tineret vor fi în cuantum total de 300.000 de lei.

 

De asemenea, Direcţia Economică şi Direcţia Comunicare, Cultură, Sport şi Tineret – Serviciul Finanţări Locale vor gestiona și finanțările nerambursabile de la bugetul local pentru activităţi nonprofit de interes general, în domeniul Sport, în cuantum total de 1,2 milioane de lei.

 

Pentru comparație, finanţările nerambursabile acordate din bugetului general al municipiului Baia Mare în anul 2017 au fost de aproximativ 10% din cele aferente anului 2018, totalizând 210.000 de lei pentru cele două domenii (sport și tineret) – respectiv, 160.000 de lei pentru sport și 50.000 de lei pentru tineret.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here