BAC – Două eleve din Maramureș au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat

0
631
Alexandra Mădăraș și Andreea Ilieș

MEDIA 10. Doar două eleve din Maramureș au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat: Andreea Cătălina Ilieş de la Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” Baia Mare – specializarea Tehnician în activități economice și Alexandra Mădăras de la Colegiul National “Gheorghe Sincai” Baia Mare – specializarea matematică-informatică.

 

În acest an, doar 104 elevi din țară au avut medii de 10 la Bacalaureat, înainte de soluționarea contestațiilor – în 2017, au fost 126 de elevi care au luat media 10 la Bacalaureat. În Maramureș, la examenul de bacalaureat au fost înscriși 3.452 de candidați, dintre care s-au prezentat 3.099, procentul de promovabilitate înainte de contestații fiind de 64,70%.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ