BAC – Două eleve din Maramureș au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat

0
900
Alexandra Mădăraș și Andreea Ilieș

MEDIA 10. Doar două eleve din Maramureș au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat: Andreea Cătălina Ilieş de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare – specializarea Tehnician în activități economice și Alexandra Mădăras de la Colegiul National „Gheorghe Sincai” Baia Mare – specializarea matematică-informatică.

 

În acest an, doar 104 elevi din țară au avut medii de 10 la Bacalaureat, înainte de soluționarea contestațiilor – în 2017, au fost 126 de elevi care au luat media 10 la Bacalaureat. În Maramureș, la examenul de bacalaureat au fost înscriși 3.452 de candidați, dintre care s-au prezentat 3.099, procentul de promovabilitate înainte de contestații fiind de 64,70%.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here