AVERTIZARE – Inundaţii în Maramureş

0
195

RISC. Din această după amiază, Cod galben de inundații pe pe râurile din bazinele hidrografice Vişeu, Iza, Lăpuş şi pe afluenții mici ai Someșului. Avertizarea hidrologică este valabilă de vineri la prânz până sâmbătă la ora 12.

 

Conform Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, în intervalul 23 iunie, ora 13 – 24 iunie, ora 12, vor fi scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie şi viituri rapide pe râuri mici cu posibile efecte de inundații locale și creşteri de debite şi niveluri cu posibile depășiri ale Cotelor de atenţie.

 

Fenomenele se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare în intervalul 23 iunie 2017, ora 18 – 23 iunie, ora 24.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here